Raseinių kūno kultūros sporto centro imtynių salėje vyko neįprastas renginys – nusipelniusio trenerio Valdo Grišiaus buvusių ir esamų auklėtinių susitikimas. Šios gražios šventės iniciatoriai  Mindaugas ir Marius Bertuliai. Į susitikimą atvyko virš 40 auklėtinių. Dalyvių amžius buvo įvairus – jauniausiam Laimonui Mockui šiemet sukako 16 metų, o vyriausias atletas Saulius Kazbaras jau perkopęs 41 metus. Susirinkusieji dar kartą išbandė savo jėgas ant imtynių kilimo atskirose svorio kategorijose.

Kovose susitiko daugkartiniai  Lietuvos čempionai ir prizininkai, tarptautinių turnyrų nugalėtojai, Europos ir pasaulio čempionatų dalyviai. Tarp jų – dvyniai Rimvydas ir Egidijus Mockai,  Valdas Karabinas, Aivaras Žakaitis, broliai Marius ir Mindaugas Bertuliai, Ernestas Lukša, Saulius Kazbaras, Raimundas Bertulis, Ramūnas Dyzeris, Titas Grišius ir kiti.

Šių varžybų nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti diplomais ir taurėmis, imtynių sporto klubo „Lūšis”  atminimo suvenyrais. Organizatoriai tikisi, kad šis auklėtinių susitikimas taps tradicine švente Raseiniuose.

 Aivaras Žakaitis