Varšuvoje įvykusiame XIV tarptautiniame vaikų ir jaunių laisvųjų imtynių turnyre S. Redui atminti Šiaulių sporto vidurinės mokyklos auklėtiniai M. Adomaitis ir E. Zavistauskas iškovojo aukso medalius, o sporto mokyklos „Atžalynas“ auklėtinis N. Dijokas laimėjo 3 vietą.

Varšuvoje (Lenkija) įvyko XIV tarptautinis vaikų ir jaunių laisvųjų imtynių turnyras Stanislavui Redui atminti.

Šiose varžybose buvo nenugalimi ir puikiai pasirodė Šiaulių sporto vidurinės mokyklos auklėtiniai Mantas Adomaitis ir Eimantas Zavistauskas, abu sportininkai iškovojo aukso medalius. M. Adomaitis kovojo iki 76 kg svorio kategorijoje. Pirmoje kovoje sportininkas aiškia taškų persvara (15–4) įveikė Lenkijos atstovą, o finale užtikrintai (9–2) nugalėjo imtynininką iš Vokietijos.

E. Zavitauskas kovojo iki 100 kg svorio kategorijoje. Šiaulių sporto vidurinės mokyklos auklėtinis aukso link ant menčių paguldė vieną Lenkijos imtynininką, o finale tas pats likimas laukė ir kito imtynininko iš Lenkijos.

Sporto mokyklos „Atžalynas“ auklėtinis Nojus Dijokas imtyniavo vaikų grupėje, iki 32 kg svorio kategorijoje. Jaunasis imtynininkas šiose varžybose iškovojo 3 vietą.

Prizininkų treneris – Renatas Dijokas.

Varšuvoje vykusiame turnyre dėl geriausiųjų titulo kovojo imtynininkai iš Lietuvos, Baltarusijos, Vokietijos, Ukrainos ir Lenkijos.

Ieva LIUBŠYTĖ (snaujienos.lt)