Rygoje vykusiame tarptautiniame V.Freidenfeldo imtynių jaunimo turnyre Domantas Pauliuščenko užėmė trečią vietą.

Svorio kategorijos iki 84 kilogramų ketvirtfinalyje Raseinių imtynių sporto klubo „Lūšis” narys ant menčių paguldė Baltarusijos atletą Andrejų Kaleniką, tačiau pusfinalyje turėjo pripažinti gruzino Mekio Simonijos pranašumą (8:17). Kovoje dėl bronzos  trenerio Valdo Grišiaus auklėtinis nepasigailėjo Juano Davido iš Kolumbijos (10:0).  Svoryje galynėjosi septyni atletai.

Iš viso laisvųjų imtynių turnyre kovojo 51 imtynininkas iš 12 valstybių.

„Šis tradicinis turnyras visuomet garsėjo dalyvių gausa. Deja, šiemet varžyboms parinktas itin blogas laikas. Tuo pat metu vyko Europos jaunimo (U23) čempionatas, visų trenerių mintys sukasi aplink atrankos turnyrus, todėl varžybos krito nelygioje konkurencinėje kovoje ir atsidūrė šešėlyje, – šypsodamasis savo mintimis pasidalino Valdas Grišius. – Laisvūnai delegavo tik vieną Domantą, tuo tarpu dėl minėtų priežasčių į varžybas neatvyko merginos ir „klasikai“. Bet organizatoriai tikino, kad pasimokė iš klaidų ir kitąmet turnyro dvidešimtmečio proga surengs didelę šventę“.

Moterų imtynių varžybose dalyvavo 29 imtynininkės iš 6 valstybių, o į graikų-romėnų imtynių varžybas atvyko vos 21 kovotojas iš penkių šalių.

Valdas Malinauskas