Jau trečius metus iš eilės šalia Klaipėdos įsikūrusiame kompanijos GRIDINS GROUP tarptautiniame mokymų centre vyksta graikų-romėnų imtynių mokomoji treniruočių stovykla. Vienas šios stovyklos organizatorius treneris Artūras Ševelkovas su pagalbininkais sudarė puikias sąlygas geriausiems šalies jaunių ir jaunimo amžiaus imtynininkams  ruoštis svarbiausiems metų startams. “Stovykloje techninius bei taktinius elementus šlifuoja atletai, kurie netrukus kovos pasaulio jaunimo bei jaunių čempionatuose, o taip pat Europos jaunių pirmenybėse. Tikiuosi, kad sudarytos sąlygos padės vaikinams kovoti pagrindinėse metų varžybose“, – sakė A.Ševelkovas.

Stovykloje prakaitą lieja virš 70 imtynininkų ne tik iš Lietuvos, bet ir iš Rusijos, Baltarusijos, Suomijos, Estijos bei Latvijos. Stovyklos programoje be kasdieninės rytinės mankštos vyksta po dvi treniruotes, kur tobulinama technika, taktikos įgūdžiai,ugdoma fizinė jėga, ištvermė. Esant palankioms oro sąlygoms užsiėmimai vykdomi po atviru dangumi. Savo žinias jauniesiems sportininkams perduoda šalies jaunių rinktinės vyriausias treneris Olegas Antoščenkovas, treneriai Saulius Liaugminas, Vidas Paleckis ir Arvydas Krikščiūnas.

Birželio 27 dieną prasidėjusi stovykla truks iki liepos 10 dienos. Vėliau jaunių rinktinės nariai savo pasiruošimą tęs tarptautinėje stovykloje Baltarusijoje ir Lietuvoje, Lazdijų  rajone.

www.imtynes.lt  informacija