Vilniuje vyko metinė Lietuvos imtynių federacijos ataskaitinė konferencija. Konferencijoje dalyvavo 22 federacijos nariai – fiziniai ir juridiniai asmenys.

Lietuvos imtynių federacijos prezidentas Darius Čepauskas perskaitė metinę ataskaitą už 2011 metus ir konferencijos dalyvius supažindino su praeitų metų finansine ataskaita.

Į dienotvarkę buvo įtraukti klausimai dėl federacijos viceprezidento rinkimo ir naujo teisėjo komisijos pirmininko rinkimo.

Darius Čepauskas į federacijos viceprezidento postą pristatė daugkartinį šalies imtynių čempioną Giedrių Dambrauską. Prieš balsavimą kandidatas pristatė savo veiklos sritį. „Pasitariau su federacijos vadovu ir nutarėme, kad aš rūpinsiuos imtynių veikla regionuose. Tai labai reikšmingas darbas. Tradiciškai nemažai imtynininkų Lietuvoje savo kelią pradeda mažuose miesteliuose ar kaimuose. Todėl reikia dalintis su jais rūpesčiais ir bėdomis“, – kalbėjo kandidatas į federacijos viceprezidento pareigas.

Balsavimui taip pat buvo pristatytas naujas teisėjų komisijos pirmininkas Albinas Sodaitis. „Buvęs teisėjų vadovas Artūras Ševelkovas dirba atsakingą trenerio darbą. Jam puikiai sekasi ugdyti jaunuosius talentus. Teisėjo darbas yra papildomas krūvis, kuris blaško nuo pagrindinės veiklos. Todėl manau, kad pats laikas padėkoti Artūrui už įdėtą triūsą ir palinkėti sėkmės trenerio darbe“, – svarstė D.Čepauskas.

Susirinkusieji vieningai balsavo už G.Dambrausko ir  A.Sodaičio kandidatūras.

Vėliau buvo aptariami einamieji klausimai.

www.imtynes.lt  informacija