Šiaulių miesto savivaldybė rengia labiausiai 2013 metais nusipelniusių miestui sportininkų rinkimus. Tiesa, pateiktoje anketoje figūruoja ir kitas vertinimo kriterijus. Pagal jį balsuotojams  siūloma išrinkti jau populiariausią miesto atletą/ę.

Bet kokiu atveju į sąrašą spelnytai  pateko dvi imtynininkės: Danutė Domikaitytė ir Indrė Bubelytė. 

DANUTĖ DOMIKAITYTĖ (treneriai: Aivaras Kaselis ir Andrius Stočkus, Arvydas Krikščiūnas) yra olimpinės pamainos narė, besirengianti 2016 m. Rio de Žaneiro Olimpinėms žaidynėms. Lietuvos nacionalinės ir jaunimo rinktinių narė. Europos imtynių jaunimo čempionate užėmė 2 vietą. Tarptautinių turnyrų nugalėtoja ir prizininkė. Lietuvos suaugusių ir jaunimo čempionė.

INDRĖ BUBELYTĖ (treneriai: Aivaras Kaselis ir Andrius Stočkus). Olimpinės pamainos narė, besirengianti 2016 m. Rio de Žaneiro Olimpinėms žaidynėms. Lietuvos nacionalinės rinktinės narė. Pasaulio studentų universiados Kazanėje dalyvė (12 vieta) bei SELL žaidynių nugalėtoja. Tarptautinių turnyrų nugalėtoja ir prizininkė. Lietuvos čempionė.

Lietuvos imtynių federacija prašo tinkamai įvertinti merginų nuopelnus ir rimkimuose balsuoti už Danutę Domikaitytę arba Indrę Bubelytę.

Anketą rasite čia:  http://edem.siauliai.lt/lit/E-apklausos/10/7/26