Labas,

esame Nevadoje, Las Vegase.

Gyvename Westgate viešbučio komplekse, kur viskas yra po vienu stogu – sporto salės, viešbučio kambariai, maisto įstaigos, parduotuvės ir, aišku, kazino. Treniruotėse ruošiamės istorinėm kovom – iki šiol mūsų merginos tik pasvajot galėjo apie tokio lygio varžybas. Svajonės išsipildė – po kelių dienų pasaulio čempionatas. Bet dabar svarbus tarpsnis – aklimatizacija ir pasiruošimas gyvenimo startams.

Kartu treniruojasi visos geriausios imtynininkės iš  AZE, ESP, ITA, POR, ARG, EGY, GBR, KAZ, MNG, KOR, BLR, NED. Aišku ir LTU duetas: Giedrė Blekaitytė ir Danutė Domikaitytė. Akys raibsta nuo tituluotų varžovių. Vienoje vietoje tiek daug olimpinių žaidynių prizininkių, pasaulio ir Europos čempionių senokai nemačiau. Bet panelėms titulai nemotais, jos dirba savo darbą. Šiuo metu pagrindinis mūsų imtynininkių tikslas – atgauti greičio savybes.

Danutė ir Giedrė prie amerikietiško laiko pakankamai greitai priprato, penktą dieną, kaip ir tikėjomės, jos pralaužė adaptacijos ledus. Vienu žodžiu, jaudulio nėra, tikslas yra!

Ačiū už palaikymą!

Rinktinės treneris Aivaras Kaselis