Vilniuje vyko Lietuvos imtynių federacijos prezidiumo posėdis.

Buvo svarstomi du klausimai:

  1. Dėl LIF ataskaitų konferencijos datos;
  2. Dėl 2017 m. LIF finansinės ataskaitos.

Taip pat buvo nagrinėjami einamieji klausimai.

Prezidiumo nariai nusprendė, kad LIF ataskaitų konferencija bus sukviesta 2018 m. sausio 19 d. (penktadienį) 18:30 val. Kaune (Lietuvos čempionato metu).

Posėdžio metu pasiūlyta 2017 m. LIF finansinę ataskaitą 2018 m. sausio 7-10 dienomis išsiųsti prezidiumo nariams dėl patvirtinimo

Graikų-romėnų imtynių vyr. treneris M. Ežerskis nerimavo kalbėdamas apie perspektyvas.

Jis palyginimui pateikė skaičius, kiek lėšų turėta pasiruošimui 2017 m. ir kas laukia mūsų, kai LOSC neteiks jokių paslaugų, o už viską turės mokėti pati federacija.

LIF prezidentas G.Dambrauskas papasakojo apie perspektyvą turėti trenerį Jonavos multifunkciniame sporto komplekse.

Prezidiumas vėl grįžo prie diskusijų apie varžybų sekretoriavimą, taip pat svarstė ir priėmė sprendimą dėl imtynėms nusipelniusių žmonių – Zenono Bertulio, Anatolijaus Bulatovo, Petro Abelkio ir Valentino Bagdonavičiaus apdovanojimo.

Prezidiume kalbėta apie M. Mizgaičio 2 vietos laimėjimą Pekino OŽ. Dėl to, kad sportininko rezultatas pagerėjo viena pozicija, siūlyta kreiptis į LTOK dėl finansinio kompensavimo:

Prezidentas pasisakė dėl Gruzijos imtynių delegacijos atvykimo į MTS, dėl naujos olimpinio ruošimo bazės Druskininkuose ir dėl čempionatų bei kitų varžybų viešinimo.

www.imtynes.lt   informacija