Gerbiami sportininkai ir imtynių bendruomenės nariai,

vadovaujantis Tarptautinio olimpinio komiteto ir „Tokijo 2020“ organizacinio komiteto bendru pareiškimu, norėčiau Jus informuoti, kad Tokijo žaidynės yra atidėtos, bet vyks ne vėliau kaip 2021 m. vasaros mėnesiais.

Šis sprendimas buvo priimtas atsižvelgus į sportininkų, dalyvausiančių olimpinėse žaidynėse ir visos tarptautinės bendruomenės sveikatą.

Sprendimas atidėti turės didelę įtaką mūsų sportininkų pasirengimui ir nebaigtam kvalifikacijos į OŽ procesui. Kaip ir kitos tarptautinės federacijos bei suinteresuotosios šalys, laukiame iš TOK Sporto departamento išsamesnio kvalifikacijos proceso išaiškinimo, kurį nedelsiant skelbsime.

Aš suprantu, kad šis TOK sprendimas daro įtaką Jūsų pasirengimui ir šiuo metu iškilo daug neaiškumų, tačiau pabrėžiu, kad Jūsų sveikata ir saugumas išlieka svarbiausiu mūsų prioritetu.

Ateinančiomis savaitėmis Tarptautinės imtynių federacijos (UWW – United World Wrestling) vykdomasis komitetas organizuos konferenciją nuotoliniu būdu.  Atsižvelgdami į situaciją pasaulyje, priimsime sprendimus, kuriais koreguosime UWW įvykius 2020 metais.