Šventinį laikotarpį puošia dar viena graži akimirka. Šiandien Indrė Bubelytė švenčia savo kuklų jubiliejų.

„Indrė, Žiogaitė Sima, Viktorija Belovaitė ir Justia Aldusevičiūtė (Labakokjienė) yra pirmos panelės, kurios, berods, 2004-ais metais, pravėrė mano imtynių salės Troškūnuose duris”, – prisimena pirmasis treneris Arvydas Krikščiūnas.
„Jai kelionės į treniruotes neprailgdavo – gyveno visai šalia, Žiedonių kaime. Kartą paskambino Artūras Sudeikis, kuris taip pat turėjo kovingų merginų, ir pasiūlė susirungti Ričardo Deksnio turnyre. Šiose varžybose buvo iškovotas pirmas Indrės medalis. Vėliau ji daug kartų laimėdavo Lietuvos čempionato auksą. Taip Indrė praminė taką į moterų imtynes Troškūnuose, nes vėliau, tik jai išvykus į Šiaulius pas trenerį Aivarą Kaselį, salėje pasirodė ir imtynių tradicijas tęsė sesės Danutė ir Kristina Domikaitytės bei Vaiva Belovaitė”.

Galima pridurti, kad apžvelgiant Lietuvos imtynių istoriją, tik trys imtynininkės yra užėmosios penktas vietas Europos čempionatuose – Danutė Domikaitytė (2018 Kaspijske ir 2019 Bukarešte), Kamilė Gaučaitė (2019 Bukarešte) ir šiandien trisdešimtmetį švenčianti Indrė Bubelytė (2016 Rygoje).

Indre, linkime sėkmės ir gero polėkio!