Šiandien „iki” pasakė Lietuvos imtynių federacijos siela Daiva. Su mažom pertraukom nuo 1996 metų federacijos biure gaisrus gesinusi ponia Mončiunskienė atsisveikino su kolektyvu ir, pasak jos, išeina dirbti močiute.
 
Ką tai reiškia mums. Ne, nebus pasaulio pabaigos, tačiau tikrai nebus ir nusistovėjusios oldskulinės tvarkos. Ketvirtį amžiaus (!!!) visi mes be baimės jausmo jos pašte guldydavome kartais sunkiai suvokiamus ir įskaitomus juodraščius. Daiva mus išlepino, nes kiekvienas mūsų žinojo, kad visi popieriukai bus ištiesinti, iškedenti, išlyginti, apipurkšti parfumu ir išsiųsti ten kur reikia. Tvarkingi ir laiku. Sunumeruoti ir be klaidų.
 
Būtent Daiva yra viena LIFo, kaip tvarkingos organizacijos įvaizdžio kūrėjų. Todėl, būtent Daivai sakome ačiū už ilgametį triūsą. Būtent Daivai įsegam reikšmingą apdovanojimą – Lietuvos imtynių federacijos Atleto bronzos ženklą. Už indėlį į imtynių sportą, už meilę savo darbui, už pareigingumą, už nuolatinių gaisrų gesinimą, už pamokas ir, tiesiog, už tai kad nuostabus žmogus.
Ačiū, Daiva, nuo visų!