Tiksint paskutinėms metų dienoms Marijampolės imtynių salėje sujudimas – prieš pat Kalėdas jauniesiems atletams buvo įteiktos netikėtų dovanų.

„Dabar jau galima pasakyti, kad šventės prasidėjo, o Kalėdų senelių vaidmenį perėmę Lietuvos imtynių federacijos atstovai tikrai sugebėjo nustebinti ir nudžiuginti vaikus bei jų tėvelius, – apie malonią staigmeną kalbėjo Marijampolės imtynių treneris Karolis Čiupkevičius. – Žinojom, kad imtynių bateliai turėtų atkeliauti, o tai kad tai įvyko prieš pat šventąsias Kalėdas yra tikras stebuklas. Žiūrėjau į vaikų akis, mačiau, kad tokios dovanos yra geriausia motyvacija berniukams ir mergaitėms lankyti imtynių pratybas“.

Įsibėgėjus Lietuvos imtynių federacijos projektui „Imtynių plėtra Lietuvoje“, kuris yra bendrai finansuojamas Sporto rėmimo fondo lėšomis, sportuojantys vaikai ir paaugliai aprūpinami reikalingu inventoriumi. Bene svariausias atributas – imtynių kilimas – laukia naujos salės Profesinio rengimo centre remonto pabaigos. Visi pagrindiniai remonto darbai yra atlikti, nauja imtynių erdvė duris vaikams atlapos iškart po naujųjų metų.

Valdo Malinausko nuotraukose – imtynių treniruotė Marijampolėje ir vaikai su kalėdinėmis dovanomis.