Prieš savo pagrindinę vakaro kovą Mantas Knystautas su treneriais įsitaisė Zagrebo arenos tribūnose, iš kur stebi pusfinalio kovas. Pasak trenerio Aleksandro Kazakevičiaus, laiko iki pasiruošimo pakanka, per ankstyvas nuteikimas kovai gali duoti atvirkštinį efektą.
 
„Planas yra sudėliotas, tereikia jį įvykdyti, – pasakojo treneris A.Kazakevičius. – Per anksti ruošti sportininką nėra gerai, nes pasiruošimas kovai yra kovos dalis. Kuo daugiai kovoji, tuo daugiau sekini save. Viskam savo laikas. Likus valandai iki dvikovos, Manto glėbio lauks rumunas Alinas Alexucas Ciurariu, jie kartu apšils ir keliaus į kovos lauką grumtis dėl bronzos“.
 
Apibūdindamas Manto varžovą, treneris neabejoja, kad norvegas siūlys aukštą tempą ir kovą stovėsenoje.
 
„Parteris visuomet buvo Marviko Achilo kulnas. Jis skaito, kad terliotis pirmame aukšte su Mantu yra laiko švaistymas. Prisiminkime, pernai pasaulio čempionato ketvirtfinalio dvikovoje su Mantu jis taip pat atsisakė atakos parteryje. Todėl manyčiau, kad Marvikas viską mėgins spręsti stovimoje padėtyje. Jis tikrai turi neblogą puolimo arsenalą stovėsenoje, reikės būti itin budriam“, – mintimis dalijasi treneris.