Troškūnuose (Anykščių r.) dvidešimtą kartą vyko tradicinis Ričardo Deksnio vardo imtynių turnyras.  Moterų imtynių turnyro nugalėtojų taures  ir aukso medalius  iškovojo kupiškietė Andželika Kuliničiūtė, Gabija Dilytė ir Geisrė Imbrasaitė iš Kavarsko, Rugilė Abraškevičiūtė iš Traupio ir Troškūnų imtynių centro auklėtinės Rima Raišelytė, Rimgailė Čeponytė bei Deimantė Kabočiūtė.

Graikų–romėnų imtynių turnyro nugalėtojų vardus iškovojo Dovydas Deveikis (Panevėžys), Adomas Grigaliūnas, Mantas Augustis, Eimontas Vilimas, Donatas Gudmonas (Joniškis),  Lukas Vrublevskis ir  Gytis Kulevičius (Šiaulių r.), Edvinas Stanišauskas ir Mindaugas Perminas (Klaipėda),  vilnietis Arnoldas  Baranovas bei Mindaugas Koniuchinas iš Troškūnų.

Jauniesiems imtynininkams buvo įteikti apdovanojimai, kuriuos įsteigė Anykščių rajono graikų–romėnų imtynių klubas „Ąžuolas“.

Ant imtynių kilimo jėgas išbandė šimtas devyni sportininkai iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio, Joniškio, Kuršėnų, Gruzdžių, Kupiškio, Kavarsko, Traupio, Troškūnų.

Nuotraukoje imtynininkai po apdovanojimo su Anykščių imtynių veteranais ir Europos bronzos medalio laimėtoju Ramūnu Dagiu.