Utenos rajono savivaldybės administracijoje lankėsi Lietuvos imtynių federacijos atstovai. Į Uteną atvyko vienintelis Lietuvos imtynininkas, tapęs pasaulio čempionu, Lietuvos imtynių federacijos garbės prezidentas Rimantas Bagdonas ir Lietuvos imtynių federacijos prezidentas Giedrius Dambrauskas.

Svečiai kalbėjosi su Utenos rajono savivaldybės meru Alvydu Katinu apie sportinį vaikų ugdymą, domėjosi miesto sporto infrastruktūra, treniruočių sąlygomis, pasidalino Lietuvos imtynių federacijos siekiais ir naujienomis.

„Buvo aptartos ir imtynių plėtros galimybės Utenos mieste ir rajone. Meras prisipažino, kad nors ir yra nuolatinis sporto renginių, vykstančių Utenos mieste, lankytojas, bet menkai žinojo apie čia dirbantį jauną imtynių trenerį Andrių Vaičiūną. Meras pažadėjo, jog artimiausiu metu susitiks su Andriumi asmeniškai, kad galėtų išgirsti apie trenerio lūkesčius iš pirmų lūpų ir pagal galimybes padėtų spręsti esamas problemas. Utena yra antras pagal gyventojų skaičių miestas rytinėje šalies dalyje, todėl, neslėpsiu, norėčiau, kad ir imtynių specialistams čia rastųsi galimybė rūpintis vaikų ir jaunimo užimtumu, fiziniu lavinimu bei sveikatinimu. Viešnagė paliko gerą įspūdį – pokalbis buvo labai geranoriškas ir dalykiškas“, – apie vykusį susitikimą pasakojo G.Dambrauskas.

Violetos Develienės ir www.imtynes.lt  informacija