Nuo kovo mėnesio LIF ketina tęsti imtynių renginius vadovaujantis patvirtintu varžybų kalendoriumi. Tačiau atidžiai stebime bendrą epidemiologinę situaciją Lietuvoje ir apie bet kokius pasikeitimus informuosime jus LIF svetainėje.

Treneriams, planuojantiems su aukšto sportinio meistriškumo sportininkas vykti į renginius užsienyje primename, kad būtina kruopščiai susipažinti su medicininiais – sanitariniais reikalavimais ne tik renginio vietoje, bet ir tose teritorijose, per kurias privalėsite vykti.

Taip pat būtina žinoti organizacijų, kurių paslaugomis naudositės (transporto, apgyvendinimo, maitinimo ir t.t.) paslaugų teikimo reglamentu dabartinėmis pandemijos sąlygomis.

Praktika rodo, kad dėl privalomo testavimo ar kitų apribojimų labai išauga  bendra dalyvavimo renginyje sąmata, todėl planuodami išvykas, turite tai numatyti.

Lietuvos imtynių federacija, atsižvelgdama į augantį testavimo poreikį, dėl testavimo paslaugų teikimo pasirašė sutartis su uždarosiomis akcinėmis bendrovėmis „Diagnostikos laboratorija“ bei „rezus.lt“.

Mūsų sportininkams, treneriams ir teisėjams bus suteikiamos ženklios nuolaidos.

Norintieji atlikti testus turėtų kreiptis į LIF raštu.

 

Nr. Paslaugos pavadinimas
1. 2019-nCoV RNR tyrimas tikralaikės PGR metodu, atsakymas per 24val.
2. 2019-nCoV RNR tyrimas tikralaikės PGR metodu, atsakymas per 5 val.
3. Covid-19 IgG antikūnų tyrimas
4. Covid-19 IgM antikūnų tyrimas
5. SARS-Cov2 Antigeno greitasis testas
7. Erkinio encefalito skiepai ( Ticovac vakcina )
6. Atvykimo mokestis*

                    *Atvykimo mokestis netaikomas didesnėms nei 25 asmenų grupėms.