GR – 77 kg 1/8 finalo Riccardo Vito ABBRESCIA (ITA) – Paulius GALKINAS 3:3 (pergalė pagal papildomus kriterijus)
GR – 77 kg 1/4 finalo Fatih CENGIZ (TUR) – Paulius GALKINAS 7:1
 
Didžiausias lygšiolinis Abbrescios pasiekimas – prieš kelis metus iškovota Europos U23 čempionato bronza. Tačiau ne vienas yra pastebėjęs didelę italo fizinę jėgą, prieš kurią nulinksta moderniausi techniniai sumanymai ant kilimo. Buvo aišku, kad be metimų Paulius pergalės nepasieks, nes šiame svoryje teisėjai mindžikuoti tiesiog neleidžia.
 
Nuo pat pradžių P.Galkinas užvaldė kilimo centrą ir iškovojo teisėjų palankumą. Klaipėdietis ilgai vargo parteryje, vienu metu iškėlė varžovą į darbinį aukštį, bet veiksmas liko be tęsinio.
 
Tuo tarpu italas po poros minučių tokioje pačioje situacijoje išplėšė du taškus (1:3).
 
Paulius nenuleido smakro. Artimoje kovoje teisingai sudėliojo varžovo rankas ir savo kojas bei švystelėjo „petį”. Du taškai ir palankios lygiosios, kurias pavyko išsaugoti.
 
Ketvirtfinalyje – kova su pasaulio čempionato bronzos medalio laimėtoju turku Fatihu Cengizu susiklostė nesėkmingai. Paulius tris kartus ieškojo iniciatyvos abipusiame sukibime ir pirmu mėginimu iškovojo tašką. Tačiau pasaulio U23 čempionas iš Turkijos perkando klaipėdietį ir kitas atakas sugebėjo ne tik užgęsinti, bet ir sėkmingai kontraatakavo pats. Vienas „dengimas” buvo įvertintas net 4 taškais ir tapo aišku, kad turkas savo laimės napaleis (1:7).