Tarptautinis imtynių turnyras „Druskininkai Cup” yra įtrauktas į UWW varžybų kalendorių. Tai reiškia, kad varžybos keliamos į aukščiausią lygį, nes tokiuose turnyruose privalo galynėtis tik licencijuoti atletai, o tvarką ant imtynių kilimo prižiūrėti teisėjai tarptautininkai. 

Iš viso Druskininkų turnyre dirbo 13 teisėjų. Beveik trečdalis arbitrų iš Lietuvos. Teisėjų paradui vadovavo UWW delegatas Karolis Lebkowkis. Svečias iš Lenkijos yra nuolatinis organizuojamų seminarų pranešėjas, su edukacine misija neretai lankosi mūsų šalyje, talkina įvariuose turnyruose bei teisėjauja atsakingoms dvikovoms Lietuvos čempionatuose. Už nepriekaištingą darbą yra apdovanotas aukščiausiu UWW įvertinimu „Auksiniu švilpuku”.

Be Karolio Lebkovskio varžybose teisėjavo Sophie Cauvin (FRA), Idik Ali Miro (FIN), Mijo Marjanovic (CRO), Naser Fattahi (NOR), Antoni Obrycki (POL), Niklas Fors Bernbo (SWE), Zaza Jibladze (GEO) bei lietuviai Vilius Adomaitis, Vidmantas Žibutis, Marius Baranauskas, Nerijus Peleckis ir Karolis Lukomskis.