Paikuseje (Estija) dešimtą kartą buvo surengtas Leo Kreinino atminimo graikų–romėnų imtynių turnyras.  Varžybose kovojo 117 atletų iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Mūsų šaliai turnyre atstovavo Joniškio sporto centro imtynininkai. Trenerio Ryčio Keršio auklėtiniai iškovojo dešimt medalių.

Jaunučių amžiaus grupėje (1996 g.m. ir jaunesnių) pirmas vietas iškovojo Darius Gudmonas (47 kg), Dovydas Petkevičius (53 kg) ir Deividas Gudmonas (73 kg).

Antrąsias vietas laimėjo Lukas Degimas (66 kg) ir Karolis Pociūnas (38 kg).

Bronzos medalis atiteko Donatui Gudmonui (47 kg).

Vaikų turnyre (2000 g.m. ir jaunesnių) sidabro medaliais pasipuošė Adomas Grigaliūnas (26 kg) ir Ignas Pulavičius (35 kg). Martynas Muižys (26 kg) užėmė trečią vietą.

Tarp suaugusiųjų pagirtinai kovojo Benas Keršys (84 kg). Turnyre Benas ryžosi išmėginti jėgas sunkesniame svoryje – pats tesverdamas tik 77 kg septyniolikmetis joniškietis pirmą imtį taškais pralaimėjo Estijos suaugusiųjų čempionato prizininkui Vahurui Steinbergui. Vėliau Benas įveikė tris gerokai sunkesnius estus, tarp jų ir Estijos jaunimo čempioną Karlį Kaldmą. Beje Karlis Kaldma šią vasarą gynė Estijos garbę  Europos jaunimo čempionate. Kaip ir Benas jau paminėti estai iškovojo po tris pergales ir po kartą pralaimėjo. Dėl mažiau pelnytų taškų joniškiečiui atiteko trečioji vieta, o pirmąją vietą iškovojo Beno nugalėtas Karlis Kaldma.

Joniškio imtynininkai ne pirmą kartą skina laurus turnyruose Estijoje. Po šių varžybų sulaukta kvietimų į dar keletą turnyrų.

 Treneris Rytis Keršys