Nuo šių metų sausio 8-os dienos jaunieji marijampoliečiai imtynių pratybas lanko naujoje salėje.

„Dalyvauju Lietuvos imtynių federacijos ir Sporto rėmimo fondo vykdomame projekte, teko suburti dvi vaikų grupes, tačiau padoresnių sąlygų neturėjome. Šiais metais patiesėme imtynių kilimą naujoje erdvėje. Projekto dėka vaikai turi galimybę lankyti imtynes Profesinio rengimo centro patalpose Kauno gatvėje – tai daug kam arčiau namų. Šioje vietoje apskritai nėra daug veiklos paaugliams, todėl vaikai iš aplinkinių namų noriai praveria salės duris ir susidomi imtynėmis, jiems nereikia belstis į centrą”, – pasakoja treneris Karolis Čiupkevičius.

Vos paskelbus projektą, salė buvo remontuojama, buvo siekiame, kad patalpos būtų saugios ir atitiktų vaikų bei tėvų lūkesčius.

„Sutvarkėme dušo ir persirengimo patalpas, suremontuoti sanitariniai mazgai. Daugiau rūpesčių buvo su laiptine, nes aptrupėję laiptai ir toliau iro bei galėjo kelti pavojų. Dabar galima girtis, kad turime gerai įrengtą imtynių salę. Kuomet tokios palankios sąlygos užsiėmimams, ateityje ketiname kviesti dar vieną jauną trenerį. Esame numatę kandidatą, jis dar studijuoja ir kai tik bus diplomuotas specialistas, uždegsime jam žalią šviesą darbui su vaikais”, – apie nuveiktus darbus ir perspektyvas kalbėjo  Marijampolės sporto centro direktoriaus Karolis Bauža.

Valdas Malinauskas